جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

ماجرای بیهوش شدن دختر دانش‌آموز دختر در ایستگاه متروی تهران چه بود؟

ماجرای بیهوش شدن دختر دانش‌آموز دختر در ایستگاه متروی تهران چه بود؟ مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران در مورد بیهوش شدن یک دانش‌آموز دختر در مترو توضیحاتی را ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود درستی در مورد بیهوش شدن دانش آموز دختر در مترو گفت: در ساعت ۷ صبح روز یکشنبه نهم مهر ماه، یک دختر دانش آموز ۱۶ساله در خط ۴ مترو در ایستگاه میدان شهدا به قصد عزیمت به مدرسه وارد قطار شده که به نظر می‌رسد با دو نفر از هم مدرسه‌ای خود قرار داشته و با هم وارد قطار می‌شوند، لحظه ورود قطار به ایستگاه این سه نفر به سمت قطار حرکت می‌کنند و به طرف واگن انتهایی حرکت می‌روند و بنا به تصاویر دوربین‌های سکو، در لحظه ورود به قطار، این خانم تعادلش را احتمالا به دلیل افت فشار، از دست می‌دهد و زمین می‌خورد.

 

وی با بیان اینکه دقیقا در مقابل در ورودی قطار این اتفاق رخ می‌دهد بگونه‌ای که نصف بدنش در داخل قطار و نصف دیگر در بیرون از قطار بوده است و توسط همراهانش و سایر مسافران از قطار خارج می‌شود، ادامه داد: این فرد توسط همکارانم و یک مسافر دیگر قطار که احتمالا پزشک بوده، اقدامات اولیه درمانی بر روی وی آغاز و همزمان هم از اورژانس درخواست کمک می‌شود.

 

درستی با بیان اینکه تیم اورژانس هم بلافاصله در صحنه حاضر شده و پس از اقدامات اولیه و پایدار کردن وضعیت وی او را به بیمارستان منتقل کردند، گفت: این فرد در حال حاضر در یکی از بیمارستان‌های تهران تحت درمان است و امیدواریم هر چه سریعتر به آغوش خانواده بازگردد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا درگیری لفظی بین این مسافر و عوامل اجرایی مترو یا مسافران وجود داشته یا خیر تأکید کرد: فیلم‌های دوربین مداربسته این ایستگاه از ابتدای ورود این خانم مورد بازنگری قرار گرفت که هیچگونه درگیری لفظی و یا فیزیکی با مسافران و یا عوامل اجرایی مترو نداشته و به هیچ عنوان چنین چیزی وجود نداشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار